AWEI FM trasnsmitter + Spigen mágneses autós tartó Kuel Signature

Boldog Karácsonyt!

AWEI FM trasnsmitter

Fedezze fel a páratlan funkcionalitást az FM adóval ellátott AWEI C-843 kihangosító készlettel, amely a legújabb technológiával van felszerelve, amely még élvezetesebbé teszi utazását!A Bluetooth 5.0 továbbfejlesztett verziója számos más szabvánnyal (BR, EDR, BL) való kompatibilitás mellett megbízható és gyors kapcsolatot garantál okostelefonjával. A valós idejű feszültségkijelző funkció lehetővé teszi töltési állapotának nyomon követését.A 87,5 és 108,0 MHz közötti FM frekvenciatartomány kiváló hangminőséget és rádióállomások széles választékát biztosítja. Ez a készlet 12-24 V bemeneti feszültséggel működik, így könnyen integrálható különféle járművekbe. A különböző kimeneti konfigurációkban elérhető USB-A és USB-C portok lehetővé teszik több eszköz egyidejű hatékony töltését. 30 W vagy 15 W kimeneti teljesítménnyel (üzemmódtól függően) könnyedén táplálhatja okostelefonjait, táblagépeit és egyéb elektronikus eszközeit.

Spigen Kuel Signatur mágneses telefontartó

A tartó nem más, mint egy erős mágnes, aminek az egyik oldalán a szellőzőrácsba kapaszkodó talpak (4db) helyezkednek el, a másik oldalához pedig a készülékünket tapaszthatjuk. A tapadáshoz két kiegészítő áll a rendelkezésünkre: egy kör és egy négyzet alakú acél lap, amit a telefonunk, navigációnk tokjába tudunk ragasztani, vagy akár magára a készülékre is. Ezen az acél lapocskák segítségével tudja a Spigen Kuel mágneses feje magán tartani a készüléked. Fontos, hogy amennyiben nem egy tokra, vagy tok belsejébe tesszük az acélbetéte, hanem a készülékünkre, akkor használjuk a csomagban található védőfilmet, hogy a lapok különösen erős ragasztója ne hagyjon később nyomot a telefonunkon. Ebben az esetben így néz ki a rétegrend:

  • készülék
  • védőfilm
  • acél lap
  • Figyelem! Az acél lapok hatással lehetnek a vezeték nélküli töltésre, gyengíthetik, vagy teljesen el is szigetelhetik azokat!   

    19 990 Ft
    Bruttó ár (Áfá-val)