Haylou okosmérleg + hordozható kijelzőtisztító szett

Boldog Karácsonyt

Haylou okosmérleg 

Vigyázzon egészségére, és élvezze álmai alakját. A Haylou CM01 intelligens mérleg akár 18 mérési funkciót is kínál, és hihetetlen pontossággal tűnik ki. Lehetővé teszi az adatok mentését és az alkalmazás előrehaladásának nyomon követését. Akár 10 felhasználót is képes felismerni, a tartós akkumulátornak köszönhetően pedig akár 6 hónapig is működik egyetlen töltéssel. A gondosan átgondolt, letisztult dizájn is megkülönbözteti.

18 mérési funkció

Ismerje meg jobban testét, vigyázzon egészségére és javítsa állapotát. A Haylou CM01 mérleg 18 mérési funkciót kínál, mint például a testsúly, a BMI, a testzsír, az alapanyagcsere, a hidratáció, a bőr alatti zsírtömeg, a biológiai életkor, az elhízás szintje és a testfehérje. Ennek köszönhetően megtanulod, mire érdemes odafigyelni, és min kell dolgozni, hogy a kívánt eredményt elérd.

Hihetetlen mérési pontosság

Tudtad, hogy a zsír mennyisége körülbelül háromszorosa az azonos súlyú izmok térfogatának? Éppen ezért érdemes úgy megválasztani a gyakorlatokat, hogy azt a megfelelő szinten tartsuk. Ebben segít a CM01 mérleg! Nagy pontosságú G szenzorokkal szerelték fel, amelyek érzékelik a legkisebb testtömeg-különbségeket is, amelyeket például egy pohár tej elfogyasztása okoz. Ráadásul a készülék 2 tizedesjegy pontossággal mér.

Kövesse nyomon a fejlődést

A Haylou CM01 mérleg automatikusan feltöltheti mérési eredményeit a felhőbe a Haylou Fun App segítségével. Lehetővé teszi továbbá az adatok elemzését és az elérendő célok megtervezését. Így sokkal könnyebben megszerezheti álmai alakját! A felhőben lévő információk hosszú ideig tárolhatók, így több héten vagy akár hónapon keresztül is ellenőrizheti az előrehaladást.

Legfeljebb 10 felhasználó ismerhető fel

Az egész családja könnyedén használhatja a Haylou CM01 mérleget. Az eszköz automatikusan felismeri a felhasználókat a szervezetükről szerzett információk alapján. Akár 10 emberre is emlékezhet!

Hosszú munkaidő

A készülék strapabíró akkumulátorral van felszerelve, melynek köszönhetően teljesen feltöltve akár 6 hónapig is működhet, feltételezve, hogy naponta egyszer megméred magad. A mérleg támogatja az USB-C gyorstöltést. Ráadásul a nyomásérzékelőnek köszönhetően automatikusan elindul, ha valaki rááll. A mérés végétől számított körülbelül 15 másodperc elteltével automatikusan kikapcsol, hogy elkerülje az akkumulátor túl gyors lemerülését.

Letisztult dizájn

A CM01 mérleg elegáns és praktikus kialakításával hívja fel magára a figyelmet. A nagyméretű LED-es kijelző kényelmesen leolvashatja a mérési eredményeket, az üveges, matt, csúszásmentes panel pedig rendkívül strapabíró. A készülék ellenáll az ütéseknek, karcolásoknak és egyéb sérüléseknek is. Ráadásul akkor sem csúszik át a padlón, ha csak az egyik lábával lép rá, így nem kell attól tartania, hogy leesik.

Műszaki leírás:

  • Gyártó: Haylou
  • Modell: CM01
  • Méretek: 324,5 x 290 x 34,5 mm
  • Súlya: 1,13 kg
  • Mértékegység: Kg
  • Mérési tartomány: 5-150 kg
  • Kapcsolat: Bluetooth 5.0
  • Akkumulátor: Lítium, USB újratölthető
  • Mérési funkciók: Testtömeg, BMI, testzsír, alapanyagcsere, izomtömeg, hidratáció, bőr alatti zsírtömeg, csonttömeg, zsigeri zsír, testméret, elhízás szintje, testfehérje, biológiai életkor, sovány testtömeg, célgörbe, állapotjelentés, mérlegelési emlékeztető , standard súly

MYSCREEN kijelző tisztító spray

mobil / tablet / LCD TV készülék (30ml, antisztatikus törlőkendő 13 x 18cm)


14 990 Ft
Bruttó ár (Áfá-val)