Hoco kerékpáros tartó+ Real Power külső akku

Boldog Karácsonyt!

Hoco kerékpáros tartó

Főbb jellemzők:

  1. Telefon kompatibilitás: Ez a piacon kapható okostelefonok széles választékát tartalmazza.
  2. IPX4 védelem: A Hoco Rider CA101 fröccsenés- és nedvességálló, ami azt jelenti, hogy kedvezőtlen időjárási körülmények között is használhatod a telefonodat anélkül, hogy aggódnod kellene a sérülés miatt.
  3. Állítható.
  4. Szín: A tartó fekete színben kapható, amely a legtöbb kerékpárhoz és kiegészítőhöz illik.
  5. Könnyű felszerelés: A kerékpárra való felszerelés egyszerű és minimális szerszámot igényel. A tartó szilárdan rögzíthető a kerékpár vázához.
  6. Biztonság.

A Hoco Rider CA101 egy nagyszerű kiegészítő azoknak a kerékpárosoknak, akik szeretnék, hogy telefonjuk elérhető és egyben védett legyen kerékpározás közben. Állítható kialakításával és fröccsenésálló kialakításával ideális a mindennapi kerékpározáshoz és a kalandos kerékpártúrákhoz.

Real Power  Power Bank 6000mAh

A RealPower PB-6K 6000 mAh-s mobilakkumulátora két okostelefont tölt egyszerre. USB-n keresztül egyszerre két mobileszköz csatlakoztatható, a 2400 mA-es kimenet pedig táblagépek és digitális fényképezőgépek töltését teszi lehetővé. Ezenkívül a RealPower PB-6K védelmet nyújt a túlzott lemerülés és töltés ellen. A mikro USB töltőkábel a csomag részét képezi. A PB-6k beépített LED-es zseblámpával is rendelkezik.

RealPower PB-6k. Akkumulátor/akkumulátor kapacitás: 6000 mAh Kimeneti nyílások USB A: 2. Kimeneti áram: 2,4 A. Termék színe: Fehér

19 990 Ft
Bruttó ár (Áfá-val)