Ldnio bluetooth FM transmitter és töltő + Spigen autós tartó mágneses

Boldog Karácsonyt

Ldnio bluetooth FM transmitter és töltő

FM átviteli távolság: 0-16,4 Ft

Bluetooth csatlakozási távolság: 0-32,8 Ft

Audio formátum: MP3/WAV/FLAC/APE/WMA

Kihangosított hívás

Beépített mikrofon, támogatja a kihangosított hívást. Telefonhívás fogadásakor automatikusan váltson a kihangosító üzemmódból a zenelejátszási állapotból. Nagy teljesítményű mikrofon zajcsökkentő (CVC) technológiával, amely jobb hangélményt biztosít, és csökkenti a háttérzajt a tisztább hívások érdekében.

PD/QC3.0 gyorstöltés

Gyors töltés a PD/QC3.0-kompatibilis eszközökhöz, Akár háromszor gyorsabb, mint a normál töltők, képes a kompatibilis eszközöket mindössze 30 perc alatt 80%-ra feltölteni.

Egyszerre is töltheti telefonját vagy más eszközét.

Intelligens védelem

LDNIO bluetooth autós adapterek beépített túláram, túlfeszültség, intelligens hőmérsékletszabályozás, rövidzárlatvédelem. Biztonságosan alkalmazható minden 12V-24V feszültségű járműre.

Univerzális kompatibilitás

Többfunkciós vezeték nélküli Bluetooth autós fm adó vevő audio adapter kompatibilis Samsung, LG, Sony, iPhone, Android, iPod stb. Jól működik minden járművel, teherautóval, busszal és autóval.

Spigen Kuel Signatur mágneses telefontartó

A tartó nem más, mint egy erős mágnes, aminek az egyik oldalán a szellőzőrácsba kapaszkodó talpak (4db) helyezkednek el, a másik oldalához pedig a készülékünket tapaszthatjuk. A tapadáshoz két kiegészítő áll a rendelkezésünkre: egy kör és egy négyzet alakú acél lap, amit a telefonunk, navigációnk tokjába tudunk ragasztani, vagy akár magára a készülékre is. Ezen az acél lapocskák segítségével tudja a Spigen Kuel mágneses feje magán tartani a készüléked. Fontos, hogy amennyiben nem egy tokra, vagy tok belsejébe tesszük az acélbetéte, hanem a készülékünkre, akkor használjuk a csomagban található védőfilmet, hogy a lapok különösen erős ragasztója ne hagyjon később nyomot a telefonunkon. Ebben az esetben így néz ki a rétegrend:

  • készülék
  • védőfilm
  • acél lap
  • Figyelem! Az acél lapok hatással lehetnek a vezeték nélküli töltésre, gyengíthetik, vagy teljesen el is szigetelhetik azokat!   


    19 990 Ft
    Bruttó ár (Áfá-val)