Ldino FM transmitter + Spigen autós tartó szélvédőre

Boldog Karácsonyt!

Ldnio bluetooth FM transmitter és töltő

FM átviteli távolság: 0-16,4 Ft

Bluetooth csatlakozási távolság: 0-32,8 Ft

Audio formátum: MP3/WAV/FLAC/APE/WMA

Kihangosított hívás

Beépített mikrofon, támogatja a kihangosított hívást. Telefonhívás fogadásakor automatikusan váltson a kihangosító üzemmódból a zenelejátszási állapotból. Nagy teljesítményű mikrofon zajcsökkentő (CVC) technológiával, amely jobb hangélményt biztosít, és csökkenti a háttérzajt a tisztább hívások érdekében.

PD/QC3.0 gyorstöltés

Gyors töltés a PD/QC3.0-kompatibilis eszközökhöz, Akár háromszor gyorsabb, mint a normál töltők, képes a kompatibilis eszközöket mindössze 30 perc alatt 80%-ra feltölteni.

Egyszerre is töltheti telefonját vagy más eszközét.

Intelligens védelem

LDNIO bluetooth autós adapterek beépített túláram, túlfeszültség, intelligens hőmérsékletszabályozás, rövidzárlatvédelem. Biztonságosan alkalmazható minden 12V-24V feszültségű járműre.

Univerzális kompatibilitás

Többfunkciós vezeték nélküli Bluetooth autós fm adó vevő audio adapter kompatibilis Samsung, LG, Sony, iPhone, Android, iPod stb. Jól működik minden járművel, teherautóval, busszal és autóval.


A Spigen Kuel Car Mount a tökéletes rögzítési megoldás az Ön vezetési igényeihez! A Kuel a legújabb egyérintéses technológiával rendelkezik, amely azonnal a helyére rögzíti a telefont, és egy teleszkópos karral rendelkezik, amely a kívánt hosszhoz, akár 6,5 hüvelykig állítható. Az alja újrafelhasználható gélpárnával van bélelve, amely nemcsak biztonságos elhelyezést, hanem sokoldalúságot is biztosít, amely lehetővé teszi a műszerfalon vagy a szélvédőn való elhelyezést. A kialakítás alacsony, ömlesztetlen profilt biztosít, így nem kormányoz a vezetési kilátásból. A Spigen Kuel a legjobb vezetési társ, amely problémamentes rögzítést és ütést kínál az autó belsejének! Hagyja a kezét a vezetésnél, amíg mi vigyázunk telefonjára. Terméktulajdonságok:

  • Egyérintéses technológia, amely rögzíti a telefont a helyén
  • A ragasztós gélpárna sokoldalúságot biztosít biztonságos zárral
  • A teleszkópos kar akár 6,5 hüvelykes kívánt hosszt is biztosít
  • Az alacsony profilú kialakítás minimális akadályozza a kilátást
  • Kompatibilis a legfeljebb 3,5 hüvelykes telefonokkal
  • Anyaga: kemény PC szilikon markolattal

*Bőr műszerfalakkal nem működik.

25 990 Ft
Bruttó ár (Áfá-val)