Mobilinternet eszközök

Az általunk kínált korlátlan mobilinternet szabadságának kihasználásához a következő beltéri és hordozható eszközöket ajánljuk: 

Termékek

Xiaomi F490 4G LTE mobil router

Hozza létre saját WiFi hálózatát az otthonán kívül a Xiaomi F490 4G LTE mobil routerrel!  A nagy teljesítményű akkumulátornak köszönhetően akár 9 órán keresztül is működhet, vezeték nélküli kapcsolatot biztosítva. Ennek köszönhetően a Xiaomi router tökéletes társsá válik utazáskor vagy elutazáskor.  Egyszerre akár 10 eszközt is csatlakoztathat. A legújabb Xiaomi hordozható routerrel akár 150 Mb/s sebességgel is élvezheti a 4G/LTE internetet otthonon kívül. Ez azt jelenti, hogy könnyedén streamelhetsz filmeket és sorozatokat a legjobb minőségben.

24 990 Ft

TP-LINK TL-MR100 WIFI router (HOTSPOT, 300 Mbps, Dualband, 4G LTE + SIM aljzat)

4G LTE Internet Bárhol Nincs szükség modemre - Plug and Play! Egy internet micro SIM kártyára van szükség és máris van internet. Élvezze a gyors és stabil Wi-fi kapcsolatot és az akár 300 Mbps 4G letöltési sebességet. Wi-Fi Ahol Önnek szüksége van rá Bárhol, bármikor használható. Legyen ez egy ideiglenes konferencia vagy esemény, használja építési területen vagy olyan területen ahol nincs vezetékes internet. Egyszerűen csatlakoztassa internet micro SIM kártyáját, kapcsolja be a routerét és máris élvezheti az internetet Wi-Fin vagy vezetékes kapcsolaton keresztül. Internetelérés akár 32 eszköznek egyszerre Egyszerűen megoszthatja a 3G/4G kapcsolatot akár 32 vezeték nélküli eszközzel, mint a mobiltelefonok, tabletek és laptopok.A 2 LAN port pluszban elérést biztosít vezetékes eszközeinek is.   

29 990 Ft

XIAOMI 5G CPE PRO V2 router (HOTSPOT, 574 Mbps, Dualband, 5G/4G LTE + nano SIM aljzat)

Gyorsabb Internet, még több szórakozás Qualcomm 5G chip A zökkenőmentesebb és stabilabb internetkapcsolat érdekében. Gyors Wi-Fi 6 a gyorsaság élménye A továbbfejlesztett, már bizonyított Wi-Fi 6 technológiának köszönhetően a kétsávos vezeték nélküli sebesség akár 5378 Mbps is lehet. Ilyen ultramagas sebességgel nem kell sokáig várni a nagy játékok vagy 4K filmek letöltésekor, miközben a gamerek is zökkenőmentesebb játszhatnak. Könnyű internet-hozzáférés Még szélesebb körű alkalmazási lehetőségek A Xiaomi 5G CPE Pro képes a 4G/5G mobilhálózati jeleket Wi-Fi jelekké alakítani, így még akkor is, ha a környéken nem áll rendelkezésre szélessávú internet, amíg van 4G/5G mobilhálózati lefedettség, a Wi-Fi-képes eszközök stabilan és nagy sebességgel csatlakozhatnak az internethez. Kellemes megjelenés Mindenhol jól mutat Kifinomult és elegáns, a minimalista dizájn egyszerű, mégis egyedi megjelenést biztosít, a hátlapi két Gigabit Ethernet port pedig további csatlakozási lehetőségeket kínál. Bárhol is helyezzük el, a készülék kifinomultságot kölcsönöz otthonodnak. 

114 990 Ft